top of page

REFERENCER

Referencer fra tidligere klienter

"Vi kontaktede Rikke, fordi vores datter i en længere periode havde givet udtryk for, at hun havde ondt i maven og ikke ville i vuggestue. Vi havde svært ved at få en god dialog med personalet i vuggestuen, og følte os ret magtesløse over situationen.


Rikke var god til at få os til at blive trygge omkring at dele vores oplevelser og hun var hurtig og skarp til at finde ind til, hvad problemet handlede om både for vores datter, for os og for personalet. Hun hjalp os til se vores datter og hendes liv i vuggestuen i et andet lys, så vi nu er blevet bedre til at skabe sammenhæng mellem hjem og vuggestue, og samtidig gav hun os nogle konkrete redskaber til at få en bedre dialog med personalet omkring vores datter.

Vores datter har ikke ondt i maven længere og vil nu gerne i vuggestue og over til sine kammerater. Vi er så glade for Rikkes hjælp, den har været den hele værd!"

Jasmin og Kasper, Lærer og Jurist

Jeg har gået på et forløb hos Rikke over 6 gange. Min datter på 13 og jeg var gledet fra hinanden i corona tiden. Grundet min travle hverdag i sundhed sektoren. Rikke fik os tilbage på rette spor igen. Kun ved at feks minde mig om at anerkende mig selv. Og min datter. Min datter var kommet ud på et sidespor ved at opsøge det usunde miljø. Og var begyndt at selvskade sig. Idag er vi begge i kontakt med hinanden. Rikke er et fantastisk menneske. Og er god til at gennemskue hvor problematikken ligger.

Pernille Bornhøft, Sosuassisten

Jeg har været i et forløb hos Rikke. Det har været helt fantastisk. Jeg har været i forskellige former for terapi gennem årene…men har sjældent mødt så empatisk et menneske som Rikke. Og så er hun aldeles professionel i forhold til, hvad hun siger og ikke siger. I det hele taget er hun bare et total ordentligt menneske med sin moral og etik helt i orden.
For mit vedkommende har det været helt utrolig vigtigt at blive anerkendt .. forstået og mødt i det jeg står i og har kæmpet med og kæmper med. Den anerkendelse og forståelse har jeg virkelig mødt her. Og det er ikke noget jeg på nogen måde har skullet fiske efter .. langt fra... den har bare været der fra starten. For jeg har nemlig tendens til at gøre mig selv i bedre humør og at se ud som har det meget bedre end jeg reelt altid har det .. og det har jeg bare slet ikke haft brug for her. Og så er jeg mange gange blevet gjort opmærksom på hvor mange ressourcer, jeg rent faktisk har og blevet gjort opmærksom på, at jeg kæmper helt vildt. Jeg er dybt taknemmelig.

Kristina, Sygeplejerske

"Det har været fantastisk, og tankevækkende at snakke med Rikke. I og med, at jeg tog kontakt til hende da jeg havde det sværest, så kan jeg virkelig godt mærke forandringen hver gang vi snakker. Rikke er nok den bedste coach man kan finde. Hun er så hjælpsom og empatisk hele vejen igennem. Man går fra at have hendes støttende stemme i baghovedet undervejs, hvilket hjælper en med at styrke sin egen. Hun er meget opmærksom på de ting man deler med hende, og giver plads til alt. Man glæder sig altid til en session med hende, hvilket er et godt tegn på hvor fantastisk hun er til sit arbejde. Hun har virkelig hjulpet mig med mere end det jeg kom med i starten, og det vil jeg altid være taknemmelig for.."

Edith, studerende

I forbindelse med mit bachelorprojekt på læreruddannelsen, har Rikke været en stor hjælp. Jeg kontaktede hende, da jeg havde svært ved at samle alle mine tanker og ideer til en opgave, hvor en konkret problemformulering var mig helt umulig. Da jeg var begyndt at blive både frustreret og nervøs, hvor mine vejledere på seminariet ikke kunne hjælpe, besluttede jeg at søge hjælp ude fra. Dette viste sig at være den helt rigtige beslutning! Efter en samtale med Rikke, følte jeg mig både lettet og håbefuld igen. Hun formåede på ingen tid, at sætte sig ind i min situation, få samlet op på mine tanker i forbindelse med opgaven og min tilgang til arbejdet. Den efterfølgende vejledning har ligeledes været enormt brugbar. Rikke igen formår at sætte sig ind i mine ellers rodede tanker og ideer, på en måde hvor man føler hun kan se lige ind i ens hoved. Den sparring, hjælp og støtte jeg har fået i mit forløb har bidraget til at jeg i den grad har udviklet mig, både på min faglighed, men også min personlige tro på mig selv, som studerende og kommende lærer. Klar anbefaling her fra."

Birgitte Tandrup, Lærestuderende

Rikke var fuldt ud den bedste hjælp og coach, da jeg stod over for en meget svær eksamen. På trods af at hun på forhånd ikke havde kendskab til teori og analyse, som jeg skulle forsvare til eksamen, var hun lynhurtig til at sætte sig ind i projektets kerne, hjalp med at holde god struktur i projektet, og hjalp mig med at optimere min fremlæggelse til eksamen, som havde et rigtig godt udbytte.Rikke er meget empatisk og er rigtig god til at støtte op og skabe selvværd på områder, jeg ikke følte mig stærk i. Hun er analytisk skarp og fandt de “blinde” spots i mit projekt, som jeg kunne optimere til eksamen.Derudover er Rikke også menneskeligt klog og kom med gode råd til søvn og kost, som var en kæmpe hjælp i eksamensperiode. Jeg kan varmt anbefale Rikke!

Ann-Sophie Møller, Kultur- og sprogmøde studerende

Da jeg opsøgte Rikke, var det efter et flerårigt forløb med en stor arbejdsbelastning og stresslignende tilstand samt konstant halsonde og forholdsvis jævnlige hals-/forkølelses-influenzaer. Efter et 3 måneders forløb hos Rikke har jeg fået langt mere ro på, min ondt i halsen er væk og jeg har foreløbigt ikke nogle tegn på influenza. Det er i høj grad pga. de energigivende og udviklende samtaler med Rikke og hendes råd om stresshåndtering, kostændringer og vitamin- og mineraltilskud, at der er sket denne udvikling i mit liv.​Rikke er meget empatisk og møder én der hvor man er, sådan at hendes råd ikke bliver til nye uoverskuelige krav, men i stedet noget man har lyst til at gøre og kan overskue at få ind i sin hverdag

Birgitte Johansen, Leder

Vi har sparret med Rikke igennem 6 måneder og har været meget glade for hendes hjælp. Med Rikkes hjælp er konflikterne med vores to børn blevet langt færre, og de som stadig er der, er slet ikke så låste længere. Især vores yngste barn er blevet meget mere glad og udadvendt. I det hele taget har Rikkes tilgang til børn og hendes store evne til at gennemskue og formidle gjort, at vi har lært meget om selv og ikke mindst om vores 2 børn. Varm anbefaling her fra!

Jonas og Anne, Journalist og bygningskonstruktør

Efter omkring 8 år som uddannet pædagog på gulvet, tog jeg en masteruddannelse i  Dagtilbuds- og indskolingsdidaktik på DPU. Igennem uddannelsen, herunder blandt andet i forbindelse med et mundtligt eksamensoplæg og udarbejdelsen af mit masterprojekt, vejledte Rikke mig. Hun hjalp med bl.a. at udfolde og kontekstualisere den underliggende teori. Rikke er en god sparringspartner og en meget tålmodig og pædagogisk vejleder. Hun besidder en dyb forståelse for det faglige og har en god evne til at koble det til den daglige pædagogiske praksis. Anne Johs

Anne Johs, Pædagog og Master i Dagtilbuds- og indskolingsdidaktik

Min varmeste anbefaling ❤️ Har haft en online session hos Rikke idag. Hun er et fuldstændig fantastisk indlevende... rummeligt og forstående menneske, der i den grad formår at stille skarpt...være så meget tilstede og gi virkelig gode råd ❤️

Christina Person, Musiker

Jeg giver hermed Rikke min varmest anbefaling. En dag på UNI i efteråret 2021, blev klar over, at jeg var et sted i mit liv, både fagligt og personligt, hvor jeg havde brug for råd og vejledning. Jeg var på det tidspunkt vanvittigt presset på min uddannelse, hvor jeg var tæt på at kaste håndklædet i ringen og jeg havde mistet troen på, at jeg kunne gennemføre en kandidat. Rikke har nu i et lille år været min coach. Rikke har den store force, at hun er et forstående, indlevende, omsorgsfuldt og rummeligt menneske, der bringer sig selv i spil i konkrete situationer og sætter sig ind i de udfordringer, som jeg har haft. Rikke har guidet mig på en rolig og kompetent måde – altid afbalanceret og nuanceret. Rikke har hjulpet mig med at finde en retning i det akademiske univers og jeg har undervejs i forløbet fået “værktøjer” til at finde kampgejsten igen. Rikke har et dejligt væsen og er utrolig behagelig at tale med. Det er for mig udfordrende, energikrævende og sommetider en smule angstprovokerende at arbejde med sit indre, men Rikke har hele vejen formået at skabe en atmosfære af ro og tryghed, som har virket tillidsskabende, hvilket har givet mig mulighed for at tro på mig selv i svære tider. Rikke har hjulpet mig i en positiv retning, hvor jeg er blevet opmærksom på at dyrke mine styrker og hvordan jeg fastholder disse. Undervejs i samtalerne har Rikke også hjulpet til at vende, hvad jeg altid har opfattet som mine svagheder til styrker på en konstruktiv måde. Jeg har lært virkelig meget om mig selv og min udvikling på et fagligt niveau og særligt på et personligt plan. Rikke er vanvittig kompetent, utrolig empatisk og er guld værd i svære tider. Tak for din uundværlige hjælp og store indsats.

Bolette Svenningsen, Sygeplejerske og  og specialestuderende

Efter et hårdt sygdoms forløb med mit mindste barn, hvor hverdagen blev vendt på hovedet, et rask barn man også skulle være der for, min mand, familieforhold, en hverdag der skulle hænge sammen og skulle vende tilbage til et job med dårlig arbejdsmiljø, fik min hverdag til at flyde sammen og være ked af alt. jeg kunne ikke se hvordan jeg skulle komme ud på den anden side, uden samtaler med Rikke. Når jeg står i en situation hvor jeg kan mærke, at jeg bliver utilpas eller en situation hvor jeg taler imod min egen mavefornemmelse stopper jeg op og husker på hvad Rikke har lært mig. Jeg vil blive ved med, at vende tilbage til Rikke hvis jeg kan mærke jeg har brug for det. I hendes selskab føler jeg mig lyttet til og enormt tryg. De varmeste anbefalinger til Rikke.

Amalie, Sagsbehandler

Jeg søgte hjælp hos Rikke for at få hjælp til en lettere skolegang med det sociale og eksamenerne. Med hendes tips og tricks, gode råd mm. har det sidste år i gymnasiet været det bedste. Hun hjalp mig med at give troen på mig selv tilbage. Jeg kan nu trygt omgås i sociale fællesskaber. Det resulterede også i, at jeg havde en hvis selvtillid med mig til eksamen, som gjorde, at jeg klarede det super.

."

Matilde Marie Tinglev, 20 år

Vi har haft løbende samtaler med Rikke i et års tid, efter at vores søn fik en voldsom belastningsreaktion i forbindelse med opstart af førskole i maj måned sidste år. Det var meget overvældende at se vores ellers milde og glade dreng reagere så kraftigt med både vrede, angst og ked-af-det-hed og det stod hurtigt klart at vi have behov for professionel hjælp til at støtte vores søn bedst muligt gennem den svære periode han gennemgik. 
Gennem samtalerne med Rikke fik vi langsomt øjnene op for den anerkendende tilgang og et børnesyn vi ikke kunne se gennem vores “voksenbriller”. Vores søns voldsomme reaktioner på “selv det mindste” begyndte nu at give mening og derigennem også vores egen andel i de konflikter der opstod. 
Bølgerne kan stadig gå højt og man kan som voksen til stadighed glemme hvordan verden ser ud i børnehøjde, men gennem de mange samtaler vi har haft, har vi fået etableret et solidt pejlemærke som vi navigerer efter - det giver en stor tryghed at gå fremtiden i møde med. år

Eva & Jacob, forældre til Johan på 6

Referencer: Testimonials
bottom of page